Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE R895 46mm – Svart

1,992 kr

Categories: , ,
Description

Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE R895 46mm Svart – för den ultimata tittarupplevelsen

Om du vill ha den ultimata bärbara upplevelsen i Androids ekosystem är Samsung Galaxy Watch 4 Classic perfekt för dig. Smartklockan har fylld med den senaste tekniken från Samsung och använder Wear OS 3.0 som är Googles senaste operativsystem – ett responsivt och rappt gränssnitt. Enheten läser av och ger avläsningar som är exakta av din syrenivå, tillryggalagda sträcka, blodtryck, hjärtfrekvens, simning, stressnivå, kalorinivå m.m. Om inte det här har imponerat dig har klockan dessutom 90 träningslägen som täcker all fysisk aktivitet.

Den här klockversionen med LTE har designats med en rund Super AMOLED-skärm på 1,4 tum som levererar perfekta pixeldetaljer. Det massiva 361 mAh-batteriet gör att klockan klarar sig under två dygn utan att behöva laddas, även när du aktivt använder klockan. Som om de tidigare funktionerna inte vore nog finns även funktioner som trådlös laddning, LTE-kompatibilitet och röstkommandon (Bixby/Google Assistant). Det här är en smartwatch du bara måste ha.

Huvudfunktioner och andra funktioner:
Minimalistisk, ikonisk och snygg

Den runda ramen som är tillverkad av rostfritt stål fungerar lika bra oavsett i vilken miljö du än befinner dig och med den säregna roterande funktionen kombineras utmärkt kontroll med sofistikerad touch. Välj mellan snygga analoga eller digitala omkopplare som är fulla av nya teckensnitt, bakgrunder och färger – allt för att matcha din personlighet.

Stäng hälsoövervakning

Klockan har BioActive-sensorer som spårar din hälsa på ett mycket bättre sätt än någon smartwatch någonsin har gjort. Med BioActive-sensorerna kan du till exempel hålla på hjärtrytmer som är onormala via EKG och resultatet av EKG:t sparas sedan på din mobil. Du får dessutom mycket mer information gällande din hälsa bland annat genom exakta, stressnivå- och blodtrycksparametrar.

Den bästa sömnassistenten på marknaden

Få detaljerade analyser av din sömn i de skilda sömnstadierna. Om du skulle snarka kan du även kontrollera när och hur du snarkar. Dessutom kan du få tips och råd på ur du kan förbättra dina vilorutiner – via handledleden!

90 träningsövningar och andra funktioner!

Med Samsung Galaxy Watch 4 Classic kommer din träning aldrig bli densamma. Klockan har 90 träningövningar och upptäcker även automatiskt din fysiska aktivitet och återkopplar till dig om varenda övning du har gjort med förslag och tips. Spring, spela spel eller gå – du får all information som du behöver från smartwatchen.

Utmärkt kompatibilitet

Med Google Wear OS är klockan kompatibel med hela Android-ekosystemet. Styr ANC eller öppna appar på mobilen genom klockan på din handled.

Andra funktioner
NFC
Bluetooth 5.0
WiFi (2,4GHz + 5GHz)
Cornings Gorilla Glass DX
Exynos processor X920 1,18 GHz
16GB ROM-ROM
IP68-klassad
GPS
Färg: Svart
LTE-stöd