Samsung Galaxy Watch6 40mm BT R930 – Guld

2,319 kr

Categories: ,
Description

Introducera Samsung Galaxy Watch6 – din ultimata följeslagare för ett smart och aktivt liv! Håll dig före spelet med den revolutionerande Samsung Galaxy Watch6 40mm BT R930. Fylld med avancerad teknik och slank design är denna smartklocka den perfekta kombinationen av stil och funktion, vilket gör den till den ultimata följeslagaren för dina vardagliga äventyr.

Ta kontroll över ditt liv med denna . Oavsett om du är på jobbet, i gymmet eller utforskar utomhus är denna klocka den ultimata följeslagaren som håller dig i kontroll samtidigt som den lägger till en touch av stil till din vardag. Samsungs Galaxy Watch6 är framtiden för smartklockor med en högre nivå av anslutning, hälsa och välbefinnande.

Design och skärm

Galaxy Watch6 har en fantastisk 40mm-urtavla med en safirglasdisplay. Dess tunna och smala design säkerställer en bekväm passform på din handled, medan dess anpassningsbara urtavlor låter dig uttrycka din personlighet och matcha din outfit oeffortlessly. Tillverkad med premiummaterial är denna klocka elegant, vilket gör den lämplig för alla tillfällen.

Hälsa och välbefinnande

Ta kontroll över ditt välbefinnande med Galaxy Watch6:s omfattande hälso- och träningsspårningsfunktioner. Utrustad med avancerade sensorer övervakar den din hjärtfrekvens, blodtryck och till och med din EKG, vilket ger dig värdefulla insikter om din hälsa. Spåra dina sömnmönster, hantera stressnivåer och få tillgång till guidade meditationer för att främja en balanserad livsstil.

Fitnesspartner

Oavsett om du är en fitnessentusiast eller nybörjare har Galaxy Watch6 din rygg. Med ett antal sportlägen och realtidscoaching hjälper den dig att uppnå dina träningsmål och pusha dina gränser. Och med vattentäthetsfunktionen kan du simma utan oro.

Smarta funktioner

Stanna uppkopplad och organiserad med Galaxy Watch6:s smarta funktioner. Få notiser, samtal och meddelanden direkt på din handled så att du aldrig missar ett slag.

Långvarig batteri

Galaxy Watch6 är utformad för att hänga med i ditt hektiska schema. Dess långvariga batteri säkerställer att du stannar uppkopplad och fokuserad hela dagen, så att du kan lämna laddaren hemma när du ger dig ut på dina äventyr.

Anslutning

Synka smidigt med din Samsung-smartphone och andra Android- eller iOS-enheter, vilket säkerställer sömlös datöverföring och tillgång till ett brett utbud av appar, musik och mer.

Nyckelfunktioner
Färg: Guld
Sömnspårning
Cykelspårning
Kroppskomposition
Stöder snabbladdning
Material: Armor Aluminum
Lätt och bekväm rem
Skärm med safirglas
Infraröd temperatursensor
24-timmars hjärtövervakning
5ATM + IP68 / MIL-STD-810H-hårdhet