Xiaomi Haylou LS02 Smartklocka – Svart

359 kr

Categories: , ,
Description

Xiaomi Haylou LS02 Smartklocka – Svart
Xiaomi Haylou LS02 Smartwatch är en prisvärd med avancerade funktioner och förbättrad prestanda. Smartwatch är alltid med dig oavsett om du vandrar eller kanotar. Med sina 12 sportlägen får du alltid resultat om din prestanda. Den kraftfulla batteriet ger dig upp till 20 dagar standby-batteritid. Denna smartwatch har flera klockansikten att välja mellan, så du kan anpassa din klocka efter din outfit.

Ta pulsen på ditt liv.
Xiaomi Haylou LS02 Smartwatch hjälper dig att förstå din träning och välbefinnande genom att mäta din puls och blodsyre 24 timmar om dygnet. En avancerad dynamisk optisk hjärtfrekvenssensor mäter hjärtfrekvens och syresättning i blodet. Det ger direkta resultat för att förstå din hälsotillstånd och välbefinnande.

För din sömn
Xiaomi Haylou LS02 Smartwatch har en automatisk sömnmonitor som spårar din sömn. Smartwatch ger sedan information om djupsömn, lätt sömn och vakenhet, så att du sover bättre.

Din egen smartwatch
Xiaomi har designat denna smartwatch för att göra din vardag enklare. Den intelligenta klockan har påminnelser för textmeddelanden och telefonsamtal, en väckarklocka, en stoppur och mycket mer till ditt förfogande.

Överallt i världen
Förutom alla sina intelligenta funktioner är Xiaomi Haylou LS02 Smartwatch en lätt klocka på 38g med en mjuk silikonrem, så att du enkelt kan ta med dig den vart du än går.

Vattentät och Bluetooth 5.0
Xiaomi har uppgraderat denna modell med Bluetooth 5.0, förbättrat mottagningen av signalen, gjort spridningshastigheten mer stabil och anslutningen till i realtid, och tillåtit notiser för telefon och SMS. Smartwatch är naturligtvis IP68-klassad, så regniga dagar bör inte vara ett problem för dig.

Förlängd batteritid
Xiaomi Haylou LS02 Smart Watch har ett 260mAh högpresterande batteri som kan ge dig 30 dagar standby-tid och upp till 20 dagar användning. Så du kan använda denna smartwatch hela dagen utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut.

Egenskaper
1,4″ full touch-skärm
260mAh batteri
320 PPI
IP68-vattentät
Färg: Svart
Bluetooth 5.0
Kompatibilitet: Android 4.4, IOS8.0 eller högre