Xiaomi Haylou LS12 RS4 Smartklocka – Svart

526 kr

Categories: , ,
Description

Xiaomi Haylou LS12 RS4 Smartklocka – Svart
Xiaomi Haylou LS12 RS4 Smartwatch är en för dem som håller en hälsosam livsstil och föredrar kontantlösa betalningar. Denna smartwatch är kompakt och har en 1,78 ”stor AMOLED HD-pekskärm i 368×448 ultra-högupplösning med en 230mAh-batteri, och självklart är smartwatchn IP68-klassad så att du kan bära klockan på regniga dagar. Dessutom erbjuder Watch Faces dig många visare att välja mellan, anpassa din stil.

Håll koll på puls, syre och sömn.
Xiaomi Haylou LS12 RS4-smartwatch mäter din hjärtfrekvens 24 timmar om dygnet och kan upptäcka små förändringar. Denna smartwatch mäter också din syresättning i blodet och ger snabba resultat. Xiaomi Haylou LS12 RS4-smartwatch är med dig även när du sover, håller koll på din sömn och ger dig resultat om din sömnkvalitet.

12 träningslägen
Xiaomi Haylou LS12 RS4-smartwatch har 12 träningslägen för dig. Smartwatchn har Cykling, Klättring, Promenad, Utomhuslöpning, Spinning, Inomhuslöpning, Yoga, Träning, Basket, Fotboll, Rodd och Gymnastik.

Aktiv spårning
Xiaomi har designat en högprecisionsrörelsesensor för denna smartwatch. Så smartwatchn vet hur många steg du tar och hur många kalorier du bränner. Du får också påminnelser om pauser från smartwatchn.

Alipay
För dem som vill betala med sin smartwatch är Xiaomi Haylou LS12 RS4 Smartwatch för dig. Smartwatchn stöder Alipay offline-betalning, vilket innebär att du inte behöver ta med dig kreditkort eller kontanter för små transaktioner. Istället skannar du klockan och betalningen är klar. En bra idé för farliga områden.

Meddelandepåminnelse direkt till smartwatch
Med smartwatchn kan du ansluta till Bluetooth. På så sätt kan du få meddelanden, veta väderuppdateringar och mycket mer direkt från smartwatchn, vilket innebär att du alltid är ansluten till världen.

Tiotimmars batteritid
Xiaomi Haylou LS12 RS4 Smartwatch har en 230mAh-batteri som med vanlig användning håller i tio dagar innan du behöver ladda batteriet. Så med denna smartwatch behöver du inte tänka på att ladda och kan ägna din tid åt andra saker.

Egenskaper
Färg: Svart
1,78 ”stor AMOLED HD-pekskärm
230mAh-batteri
12 sportlägen
Alipay
Aktiv spårning
Bluetooth-anslutning: V5.1
Kompatibilitet: Android 6.0, iOS 11.0 och uppåt.