Garmin Fenix 7s Sapphire Solar Kolgrå titan 42mm Smartwatch

5,803 kr

Categories: , ,
Description

Kolgrå titan med diamantliknande kol och svart armband
Storlek: 42mm | Version: Sapphire Solar

SPRING LÄNGRE. BLI STARKARE. 7 DAGAR I VECKAN.

Ägna dig åt alla dina tränings- och outdooraktiviteter med vår tåliga multisportklocka fēnix 7S Sapphire Solar med GPS. Dena smartwatch är utformad för lite mindre handleder och den reptåliga Power Sapphire™- linsen för solenergiladdning använder solens energi till att förlänga batteritiden – så att du kan ta del av avancerade träningsfunktioner, sportappar och sensorer för hälsoregistrering och ännu mer.

Få extra batteritid med hjälp av solljuset så att du kan vänta längre mellan laddningarna.

Gör mer. Ladda mindre. Solenergiladdning ger upp till 14 dagars batteritid i smartwatchläge3.

Hur mår din kropp? Med pulsmätning vid handleden1 och pulsoximetri2 får du reda på det.

Behöver du en löptränare som känner till terrängen? Kolla in funktionen PacePro™.

Navigera med förinlästa TopoActive-kartor över Europa och använd inbyggt Wi-Fi® för enkla uppdateringar.

Härlig musik vid handleden, utan att du behöver ha telefonen med dig.

SOLENERGILADDAT BATTERI

Få upp till 11 dagars batteritid i smartwatch-läge och ytterligare 3 dagar vid solenergiladdning3 – och upp till 37 timmar i GPS-läge och ytterligare 9 timmar vid solenergiladdning5.

PRESTANDA OCH DESIGN

En träningsklocka med uppdaterad, extremt tålig och atletisk design med en ljus 1,2″ solenergiladdad skärm och 42 mm-boett. Klockan är testad enligt amerikanska militärstandarder för värme-, stöt- och vattentålighet.

PEKSKÄRM OCH KNAPPAR

I denna smartklocka finns välbekanta knappkontroller som fungerar i alla miljöer samt ett responsivt nytt pekskärmsgränssnitt där du snabbt kan komma åt val och funktioner.

INBYGGDA SPORTAPPAR

Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.

OFFPISTÅKNING PÅ SKIDOR OCH SNOWBOARD

De här aktivitetsprofilerna skiljer nu automatiskt mellan nedförslutning och stigning. Så tryck bara på start och låt din smartwatch registrera din åkning under hela dagen.

LÄNGDSKIDÅKNINGSDYNAMIK

När din träningsklocka paras ihop med pulsbandet HRM-Pro™(säljs separat) kan skidkraftdata hjälpa dig att mäta den faktiska träningsbelastningen under ditt längdskidåkningspass.

FUNKTIONER FÖR SURFING

Gör dig redo att fånga vågorna. Din smartwatch fēnix fungerar med funktionen Surfline Sessions™ som skapar en video av varje våg du surfar på framför en Surfline®-kamera4. Du kan titta på dem senare och se hur du presterade via ditt abonnemang på Surfline Sessions.

MTB-DYNAMIK

Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på Grit™ och Flow™ som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led. På så vis får du ett resultat som du kan försöka förbättra nästa gång.

HIIT-PASS

Den här aktivitetsprofilen håller reda på dina högintensiva intervallpass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassad. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera.

DAGLIGA FÖRESLAGNA TRÄNINGSPASS

Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda och cykeltur för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect™.

FÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER VISUELLT

Baserat på din löphistorik och din allmänna kondition ger den här funktionen en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för den distans du vill springa. Trenddata visar hur din träning ger resultat över tid.

PACEPRO™

Den unika funktionen PacePro i din smartwatch hjälper dig att hålla tempot med en lutningsanpassad vägledning på löpturen.

CLIMBPRO

Använd stigningsplaneraren ClimbPro på nedladdade banor i din fēnix smartwatch för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning – samt nedförslutningar och platta partier.

LUTNINGSANPASSAT TEMPO

Se till att ha energi under hela aktiviteten. När du har konfigurerat datafälten kommer du förstå hur du anpassar tempot i varierande terräng så att du kan hålla dig till din plan.

PRESTATIONSDATA

Visa avancerade träningsdata om bland annat löpningsdynamik, VO2 Max justerat efter värme och höjd, anpassning till terränglöpning, återhämtningsrådgivare och ännu mer.

UTHÅLLIGHET I REALTID

Använd uthållighet i realtid för att följa och kontrollera din ansträngning, så att du inte tar ut dig för mycket i början av löp- eller cykelturen.

ÅTERHÄMTNINGSRÅDGIVARE

Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.

TÄVLINGSWIDGET

Gör dig redo för nästa lopp med träningstips, personanpassade dagliga föreslagna träningspass och prognoser för slutförandetid baserat på baninformation, väder och prestation

HANDLEDSBASERAD LÖPKRAFT

Se hur mycket kraft du använder då du springer så att du kan anpassa din ansträngning. Inget tillbehör krävs.

HANDLEDSBASERAD LÖPDYNAMIK

Denna smartwatch mäter viktiga löpdata som kadens, steglängd, markkontakttid och mycket mer.

HRV-STATUS

Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknologi som utvecklats av vårt Firstbeat Analytics™-team.

TRÄNINGSSTATUS

Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina prestationer får du inblick i din totala ansträngning och vet om du tränar produktivt, är på en toppnivå eller tränar för hårt.

TRÄNINGSBEREDSKAP

Från det ögonblick du vaknar får du poäng som visar hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning och ännu mer, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt.

UTHÅLLIGHETSPOÄNG

Den här funktionen mäter din förmåga att upprätthålla långvarig ansträngning och kombinerar träningsdata från alla dina träningsaktiviteter för att hjälpa dig att förstå hur träningen påverkar din totala uthållighet. Det här dynamiska måttet använder VO2 Max, kortsiktig/långsiktig träningsbelastning och andra faktorer för att mäta hur din kondition utvecklas utöver bara VO2 Max.

BACKPOÄNG

Den här funktionen mäter din aktuella kapacitet att springa i uppförsbacke och utvärderar dina framsteg över tid baserat på VO2 Max och träningshistorik. Den mäter din löpstyrka i branta stigningar och löpningsuthållighet i långa stigningar och ger en poäng baserat på din prestation över tid.

OUTDOOR MAPS+

Med ett abonnemang på Outdoor Maps+ får du åtkomst till premiumkartor (endast USA) och satellitbilder (globalt), som hämtas direkt till klockan.

SATIQ™-TEKNOLOGI

Multi-band GNSS och SatIQ-teknologi ger dig bästa positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid.

NEXTFORK™ MAP GUIDE

Navigera enkelt ute i skogen. Se avståndet till nästa ledkorsning samt namnet på den kommande leden.

ABC-SENSORER

Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

KARTOR ÖVER GOLFBANOR

Fullfärgs CourseView-kartor för fler än 42 000 golfbanor runt om i världen, knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.

SKIVIEW™-KARTOR

Ge dig ut i backarna med förinlästa SkiView-kartor. Visa pistnamn och svårighetsgrader för fler än 2 000 skidorter över hela världen.

TOPOACTIVE-KARTOR FÖR FLERA KONTINENTER

Förinstallerade Topoactive-Kartor från hela världen och håll reda på dina upptäcktsfärder. Använd den inbyggda Wi-Fi®-anslutningen till att enkelt läsa in och uppdatera kartor och programvara utan någon dator.

LÄNGRE FRAM

Få snabbt överblick över utvalda intressanta platser längre fram. Visa prestationsdata, tid till nästa mål och avstånd/höjd – plus en sammanfattning av viktiga ledpunkter framöver.

POWER MANAGER

Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

MORGONRAPPORT

Få en översikt över sömn, återhämtning och träningsutsikter så fort du vaknar. Du ser även din HRV-status, training readiness och väder. Anpassa rapporten för att se de data du vill ha.

JET LAG ADVISER

Minska effekterna kring jetlag med vägledning om ljusexponering, sömnschema och träning på nästa långdistansresa. Ange reseinformationen i Garmin Connect™-appens kalender och följ hur din kropps inre klocka anpassar sig till den nya destinationen.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN

Optisk teknologi för pulsmätning mäter pulsvariabilitet samt aktivitetens intensitet och beräknar din stressnivå. Din smartwatch registrerar även pulsdata under vatten utan pulsband.

PULSE OX-SENSOR

Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering använder en pulsoximetrisensor2 ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.

Med många fler features, läs mer på Garmins hemsida.

1Noggrannhet vid aktivitetsmätning och träningsdata.

2Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.

3Vid användning hela dagen med 3 timmar per dag utomhus i förhållanden med 50 000 lux.

4När den är ihopparad med appen Garmin Connect för smarta enheter och appen Surfline för smarta enheter.

5Förutsätter kontinuerlig användning under hela perioden i förhållanden med 50 000 lux.

6När den är ihopparad med en kompatibel telefon. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.

7När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. All information som tillhandahålls av appen Garmin Stocks Tracker tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte avsedd för handels- eller investeringsändamål. Se Twelvedata.com/stocks för aktiebörser som omfattas av appen Stocks.