Huawei WATCH GT 3 Pro 3,63 cm (1.43″) AMOLED 46 mm Digital 466 x 466 pixlar Pekskärm 4G Titan GPS

3,512 kr

Categories: ,
Description

Elegant och sofistikerad – nya Huawei Watch GT 3 Pro Elite Edition kommer med en stilren briljant design av titanium. Du kan också välja bland ett stort antal exklusiva urtavlor, till exempel dag och natt-temat som följer soluppgången och månen. Den här passar speciellt bra för dig som har en aktiv livsstil och är mån om din hälsa. Njut av 100 olika träningslägen och övervaka både din hjärtrytm och syremättnaden i blodet – och så mycket mer!

Med inbyggd GPS och diverse sensorer får du alltid korrekta mätresultat. Klockan klarar också av fridyk ner till ett djup på 30 meter, så svett och regn kommer verkligen inte att bli något problem. Dessutom registrerar klockan dykdata som djupkurva och dyklängd.

En myriad av olika sportlägen

Huawei GT3 Pro håller stenkoll på dina sportaktiviteter oavsett om du gillar till exempel löpträning, snowboard eller skidåkning. Enheten kommer också med en AI-coach som hjälper dig att nå dina mål och ger förslag på hur kan förbättra din prestation. Golfare kommer att älska Golf Field Mode som bland annat analyserar svingen.
Läs mer