Huawei WATCH GT 3 Pro 3,35 cm (1.32″) AMOLED 43 mm Digital 466 x 466 pixlar Pekskärm 4G Vit GPS

3,360 kr

Categories: , ,
Description

Bär på din stil med Huawei Watch GT3 Pro 43mm Elite Edition – en kraftfull smartklocka som ser till att du är uppkopplad och klar för att ta dig an vad som helst. Designad med en keramisk vit finish och moderna linjer, den här eleganta klockan är perfekt för att hålla dig uppkopplad med ett enda tryck på knappen. Med inbyggda funktioner som hjärthjälp, träningsspårning och mycket annat, är Huawei Watch GT3 Pro 43mm Elite Edition den perfekta kompanjonen för en aktiv livsstil.

Huawei Watch GT3 Pro 43mm Elite Edition är utrustad med en 1,39-tums AMOLED-bildskärm med 390 x 390 HD-upplösning, ett Titan-hus och en keramisk vit finish, vilket ger den en elegant och modern look. Den är också vattentålig upp till 50 meter, vilket gör den perfekt för badning och simning. Den är dessutom utrustad med ett inbyggt batteri som kan hålla upp till 14 dagar mellan laddningar.

Huawei Watch GT3 Pro 43mm Elite Edition erbjuder en mängd olika funktioner som kan hjälpa dig att hålla koll på din hälsa och träning. Det har inbyggda sensorer som kan spåra din hjärtfrekvens, sömncykler, stegräknare och kaloriförbrukning och även ge dig tips om hur du kan förbättra din träning. Den är också utrustad med funktioner som kan hjälpa dig att förbli uppkopplad, som meddelanden, samtal och påminnelser.

Förutom att hålla koll på din hälsa och träning, erbjuder Huawei Watch GT3 Pro 43mm Elite Edition även ett samarbete med musikstreaming-tjänster som Spotify och Google Musik, så att du kan lyssna på musik och podcast direkt från din klocka. Den har också en flera olika teman och klockans ursprungliga skal kan bytas ut för att passa din stil.

Huawei Watch GT3 Pro 43mm Elite Edition är den perfekta klockan för att hålla dig uppkopplad och i form. Om du letar efter en smart, modern och kraftfull klocka, är Huawei Watch GT3 Pro 43mm Elite Edition det perfekta valet.

Funktioner:
1,39-tums AMOLED-bildskärm med 390 x 390 HD-upplösning.
Titanhus och keramisk vit finish.
Vattentålig upp till 50 meter.
Upp till 14 dagar mellan laddningar.
Inbyggda sensorer för hjärthjälp, träningsspårning och mycket annat.
Funktioner som meddelanden, samtal och påminnelser.
Samarbete med musikstreaming-tjänster som Spotify och Google Musik.
Flera olika teman och skal som kan bytas ut för att passa din stil.