Samsung Galaxy Watch6 Classic 47 mm Digital Pekskärm Svart

3,400 kr

Categories: , ,
Description

Håll stilen – och åstadkom ännu mer. En drömkombo.

Vi gör den drömmen till verklighet med vår största klockskärm någonsin, skräddarsydda träningsrutiner och sömnspårning. Allt i en tidlös design.

SBörja din vardagliga hälsorutin med en modern klassiker.

Större skärm. Tunnare ram.
Större skärm.

Tunnare ram.

Upplev förbättrade bilder och tydlig, rörlig grafik på den 30 % större skärmen. Tack vare 15 % tunnare ram, och den ökade skärmstorleken, uppstår ett estetiskt perfekt förhållande mellan bildskärm och ram – och extra utrymme för varje rörelse.

Safirglas.

Tålighet som går att ta på.

Designad för att klara dina dagliga utmaningar – även de tuffare. Skärmen på Galaxy Watch6 Classic är tillverkad av safirglas, för att skydda den tidlösa elegansen. Och dess yta är både IP68- och 5ATM-klassad, så att du kan bära klockan i ur och skur.

Sätt spinn på

den förbättrade roterande ramen

En riktig klassiker är alltid i tiden. Med inspiration från dykarklockors ikoniska design tar Galaxy Watch6 Classic med sig den tidlösa elegansen in i nuet. Med en extra lätt och behaglig snurrande ram för omedelbar interaktion med själva skärmen. Ramen är tillverkad av stilrent rostfritt stål, för att förbättra varje blick på klockan.

Från konferensrummet

till gymmet – i ett klick

Byt armband snabbt och smidigt. En enkel guide visar hur du fäster det nya bandet på plats – du behöver bara trycka försiktigt tills du hör ett klick. Sedan är du redo att byta miljö, och gå från jobb till träning utan ansträngning

Ta dina bilder handsfree

Koppla samman din klocka med Galaxy Z Fold5 och fånga dina träningsbilder – på nära håll eller distans. Galaxy Z Fold 5:s Flex Mode-läge och kamerakontroll gör att du enkelt kan växla mellan foto och video och zooma in eller ut – direkt från handleden. När du är redo för själva bilden behöver du bara trycka på utlösaren, direkt på klockan.

Börja

med klockan, fortsätt med mobilen

Koppla samman din klocka med Galaxy Z Fold5 för att följa dina framsteg sömlöst. Använd din Galaxy Watch6 Classic för att följa din träning och statistik, och synka sedan klockan med Samsung Health för att se grafiken på en större skärm. Dina dagliga steg, träningsintensitet, hjärtrytm och ännu mer.

Maxa dina

dagliga krafter

Nu kan din dag flyta på utan bekymmer, även om du glömmer mobilen hemma. Ring samtal, skicka meddelanden och streama musik – direkt från Galaxy Watch6 Classic. Eller hitta mobilen om du har förlagt den med hjälp av Hitta min mobil-funktionen på klockan.

Upptäck världen med internationell roaming

Oavsett om du upptäcker en ny stad, klättrar i berg eller njuter på stranden kan du hålla dina närstående inom armlängds avstånd. Du kan också genomföra bokningar och ha tillgång till viktig information.

Samsung Wallet finns alltid nära

Du har tillgång till din Samsung Wallet direkt från din Galaxy Watch6 Classic – så att du smidigt kan betala, scanna medlemskort och biljetter, var du än är. Du kan också välja att ha digitala ID-kort och nycklar smidigt till hands, för att slippa fylla fickorna när du ska ut.

Vakna till vår mest avancerade sömnspårning

Få detaljerad sömnspårning med förbättrade analyser och djupare insikter, som kan hjälpa dig att förbättra din sömnkvalitet. Nu har du dessutom tillgång till sömncoachning på din Galaxy Watch6 Classic, för att kunna skapa bättre sovvanor. Vårt Fabric Band är extra mjukt för att inget ska störa när du sover. Se till att sätta din klocka i sovläge för att förändra PPG-sensorns gröna LED till osynlig, infraröd LED, tona ner displayens ljusstyrka och stänga av notisljuden.

Lyssnar på ditt hjärta

Bekymra dig mindre med en klocka som känner av dina hjärtslag. Den inbyggda PPG-sensorn i Galaxy Watch6 Classic mäter med jämna mellanrum både puls och hjärtrytm, och varnar ifall pulsen är för hög eller låg. Du får också ett meddelande om klockan upptäcker oregelbunden hjärtrytm, tillsammans med en uppmaning att ta ett EKG för att undersöka din hjärtrytm mer i detalj.

Känner av ditt blodtryck

Ju mer du vet, desto enklare är det att hjälpa hälsan på traven. Klockan kan mäta och tracka ditt dagliga blodtryck, så att du kan fokusera på ditt välmående i övrigt

Nå dina mål med BIA

Håll koll på din kroppssammansättning med hjälp av detaljerad bioelektrisk impedansanalys (BIA). Vikt, kroppsfett och muskelmassa – se hur din kropp är uppbyggd och skapa optimerade program för att enklare nå dina hälsomål

En räddare i nöden

Med hjälp av falldetektering känner klockan av om du har råkat ut för ett fall, och skickar ett akutlarm om du behöver hjälp. När hjälpen anländer finns din medicinska information lättillgänglig från låsskärmen: Med en enkel knapptryckning får räddningstjänsten viktig information.

Din personliga hjärtrytm-zon

Galaxy Watch6 Classic kan hjälpa till att bedöma din konditionskapacitet, och därefter sätta upp din personliga HR-zon. Vill du istället nå en specifik zon kan du ställa ihn målet manuellt. När du väl tränar kommer du att bli meddelad när du når din målpuls – oavsett om det rör sig om fettförbränning, konditionsträning eller högintensiv träning. Samma sak när du flyttar dig ur zonen: Allt för att du ska kunna anpassa din ansträngning efter dina mål.

Tracka din träning – nå din maxform

Samla värdefulla insikter kring träningsutvecklingen och dina framsteg med Galaxy Watch6 Classic. Tracka någan av över 90 olika träningsformer, eller skräddarsy ett pass, för att logga din dagliga aktivitet och kunna följa din utveckling. Du kan också aktivera automatisk avkänning för utvalda träningspass – som löpning, promenader och cykling – för att gå direkt från uppvärmning till maxansträngning.

Ändrade planer? Ändra både band och stil.

Skapa din egen skräddarsydda look för Galaxy Watch6 Classic. Välj mellan flera olika armband för att växla stil i en handvändning – från sportig till elegant, beroende på tillfälle och humör. Du kan också byta motiv och stil på urtavlan. Håll det stilrent eller välj att ha dina favoritappar lättillgängliga.

Byte, inbyte och uppgradering.

Allt är enkelt.

Byt in och spara

Få rabatt på utvalda nya Galaxy Watch6 Classic-modeller genom att handla med din gamla smartklocka

Urenkelt att byta

Smart Switch är det säkra och smidiga sättet att flytta data till Samsung Galaxy. Så att du får med dig dina appar, urtavlor, inställningar och mer när du genomför bytet.